Istoric

2002 › INFIINTARE
2002

Inceputul drumului

In 2002 - am pornit la drum cu o echipa mica, dar solida si cu ganduri marete.

2004

Acoperire nationala

In 2005, compania detinea 3 agenti, cu timpul prin munca, datorita perseverentei si a seriozitatii de care am dat dovada, prin feed-backurile pozitive din partea clientilor, am devenit o mare familie, numarul agentilor a crescut de la 3 la 10, acestia fiind prezenti in toate regiunile tarii.

2005

Marca proprie Help

Consideram ca romanii merita produse de calitate, de aceea, in 2005 am creat si dezvoltat o marca proprie de produse HELP care a devenit standard de calitate pentru toti producatorii cu care colaboram.

2008

Certificare TUV

In februarie 2008, compania noastra obtine Certificatul de Management al Calitatii pentru importul si distributia de produse medicale.

2011

Depozit de peste 2500 mp

In 2011, centrul de logistica, reprezentand birourile si depozitul, s-a marit considerabil, capacitatea de depozitare ajungand la peste 2500mp.

2012

Marirea portofoliului de produse

Clientii nostrii sunt cei mai importanti, de aceea dorim sa indeplinim toate cerintele lor in materie de produse, in 2012 am inclus in oferta vacutainere, manusi chirugicale si pungi urinare.

PREZENT

In prezent, compania noastra detine relatii de colaborare de succes cu numeroase companii internationale, detinand o pozitie de top pe piata dispozitivelor medicale, avand colaborari exclusive cu producatori premium.

Munca in echipa si o gama variata si diversificata de produse ne-au pozitionat ca fiind FURNIZORUL No 1 de produse medicale in Romania, obiectivul nostru fiind SATISFACEREA CLIENTILOR prin respectarea comenzilor, a termenelor de livrare in timp util si GRIJA CA PRETUL SI CALITATEA PRODUSELOR noastre sa se constituie in cea mai competitiva oferta in orice moment.

TOP